Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ’

Εurobasket 2015 Preview - Όμιλος Α'

Το Rabona συνεχίζει τα αφιερώματα για το Eurobasket 2015 με τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας!

Όμιλος Γ’ (Ζάγκρεμπ)

Κροατία

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Με πολλές φιλοδοξίες θα αγωνιστούν στο φετινό Eurobasket οι συνδιοργανωτές, που θα έχουν την υποστήριξη πάνω από 10.000 …ένθερμων οπαδών σε κάθε τους παιχνίδι στον όμιλο. Η Χρβάτσκα έχασε λόγω τραυματισμού μόνο τον νατουραλιζέ γκαρντ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Όλιβερ Λαφαγιέτ, που όμως αντικαταστάθηκε από τον εξαιρετικό αμυντικό Ντρέιπερ. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς βρίσκεται πλέον στον πάγκο αντί του Γιάσμιν Ρέπεσα, που δεν κατάφερε ποτέ κάποια σημαντική επιτυχία, και ήδη από τα φιλικά έχει αποδείξει πως η Κροατία θα παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένη. Μπογκντάνοβιτς, Τόμιτς, Σάριτς, Ούκιτς, Ρούντεζ όλοι τους δηλώνουν παρών ενώ τελευταία στιγμή εξασφαλίστηκε η άδεια των Ορλάντο Μάτζικ για την συμμετοχή του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ταλέντο Κ20 αυτή τη στιγμή.

Το ρόστερ: Μίρο Μίλαν, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Νταμιάν Ρούντεζ, Ντάριο Σάριτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Ροκ Στρίπτσεβιτς, Μάρκο Τόμας, Άντε Τόμιτς, Ρόκο-Λένι Ούκιτς, Λούκα Ζόριτς, Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς

Το αστέρι: Χεζόνια και Σάριτς θα λάμψουν σίγουρα στο μέλλον. Όμως, στο φετινό τουρνουά όταν η μπάλα καίει, τότε αυτός που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, θα είναι ο NBAer των Brooklyn Nets, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο 26 χρονος φόργουορντ είναι clutch παίκτης και το απέδειξε στο προ διετίας Eurobasket απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, όταν σκόραρε 22 πόντους στο μεταξύ μας παιχνίδι για την Β’ φάση ομίλων, ανάμεσα τους και ένα τρίποντο που έστειλε το ματς στην παράταση. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί έναν από τους λίγους Ευρωπαίους με τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο NBA.

Οι Στόχοι: Όπως αναφέραμε αγωνίζονται εντός έδρας στην πρώτη φάση συνεπώς στόχος είναι η κορυφή του ομίλου ώστε να ευχαριστήσουν το κοινό τους. Από εκεί και πέρα, θα κυνηγήσουν την συμμετοχή τους στο προολυμπιακό τουρνουά χωρίς όμως να αποκλείεται να διεκδικήσουν την είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων. Αρκεί μια σπουδαία εμφάνιση στα προημιτελικά όπου αναμένεται να φθάσουν άνετα. Ωστόσο, μένει να δούμε αν η δυναμική τους θα είναι η ίδια όταν ξεκινήσει η νοκ- άουτ φάση της Γαλλίας. Θα μπορέσει η Κροατία να ανταπεξέλθει εκτός του προστατευμένου περιβάλλοντος του Ζάγκρεμπ;

Προϊστορία: 2 χάλκινα μετάλλια (1993,1995) σε 12 παρουσίες

Πρόγραμμα: Σλοβενία 5/9, Ελλάδα 6/9, ΠΓΔΜ 8/9, Ολλανδία 9/9, Γεωργία 10/9

 

Σλοβενία

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Οι διοργανωτές του προηγούμενου Eurobasket θα εμφανιστούν με ένα αποδυναμωμένο ρόστερ στο Ζάγκρεμπ. Σημαντικότερη απουσία φυσικά αυτή του Γκόραν Ντράγκιτς, ενός εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων πλέιμεικερ. Εκτός 12δας βρίσκονται και οι πολύτιμοι Μπένο Ούντριχ, Μπόστιαν Νάχμπαρ και Μίρτσα Μπέγκιτς ενώ η προσπάθεια να αποκτήσει ο Μπράιαντ Ντάνστον σλοβενικό διαβατήριο δεν προχώρησε. Ωστόσο, η ανανεωμένη Σλοβενία του Γιούρι Ζντοβτς έδειξε στα φιλικά πως δεν προορίζεται για σάκος του μποξ παρουσιάζοντας ένα δεμένο κι ανταγωνιστικό σύνολο, που χωρίς να διαθέτει κάποιον παίκτη-σταρ μπόρεσε μάλιστα να επιβληθεί ακόμη και της πολλά υποσχόμενης Ιταλίας.  Οι Σλοβένοι θα έχουν την συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους στην πρώτη φάση, οι οποίοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία για εκδρομή στο γειτονικό Ζάγκρεμπ και αναμένεται να αυξήσουν το βαθμό δυσκολίας για οποιον τους αντιμετωπίσει.

Το ρόστερ: Νεμπόϊσα Γιοκσίμοβιτς, Λούκα Ρούπνικ, Κλέμεν Πρέπελιτς, Γιάκα Μπάζιτς, Μίτγια Νίκολιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Μίχα Ζούπαν, Γιούρε Μπάλαζιτς, Άλεν Όμιτς, Γιάκα Κλόμπουτσαρ, Ούρος Σλόκαρ, Σάσα Ζάγκορατς

Το αστέρι: Το σύνολο. Από τη στιγμή που ο Γκόραν Ντράγκιτς θα απουσιάσει δεν υπάρχει κάποιος άλλος Σλοβένος παίκτης που να θεωρείται σταρ. Η οικογένεια Ντράγκιτς πάντως, θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από τον Ζόραν, τον κατά τρια χρόνια μικρότερο αδερφό του Γκόραν. Οι έμπειροι Σλόκαρ, Μπάλαζιτς και Ζούπαν θα συνδυαστούν με την νέα γενιά του σλοβένικου μπάσκετ (Όμιτς, Ντίμετς, Πρέπελιτς) και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως υπάρχει ζωή και χωρίς τον Γκόραν.

Οι Στόχοι: Η πρόκριση από τον όμιλο πίσω από Ελλάδα και Κροατία φαίνεται βατός στόχος δεδομένης και της εικόνας τους στα φιλικά. Λαμβάνοντας υπόψιν και την χαμηλή δυναμικότητα του ομίλου Δ με τον οποίο θα γίνει η διασταύρωση στους 16, στους Σλοβένους απλά αρκεί να αποφύγουν την 4η θέση του ομίλου (που θα τους φέρει στην «αγκαλιά» των ανώτερων Λιθουανών). Τα προημιτελικά λοιπόν φαντάζουν εφικτός στόχος αλλά και ταβάνι της ομάδας. Αν όντως φθάσουν ως εκεί θα έχουν τρεις ευκαιρίες για πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά!

Προϊστορία: Καλύτερη θέση η 4η που κατέλαβαν το 2009 στην Πολωνία, χάνοντας από την Εθνική μας στον μικρό τελικό.

Πρόγραμμα: Κροατία 5/9, Γεωργία 6/9, Ολλανδία 8/9, Ελλάδα 9/9, ΠΓΔΜ 10/9

 

Ελλάδα

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Για την Εθνική μας ομάδα τα είπαμε πιο αναλυτικά ΕΔΩ. Δεδομένης της μπασκετικής παράδοσης της χώρα μας είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε στόχο να πρωταγωνιστούμε σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε. Παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα αγνοεί την διάκριση από το 2009 και το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket της Πολωνίας. Έκτοτε αποκλείεται από το πρώτο νοκ-αουτ παιχνίδι είτε μιλάμε για Eurobasket είτε για Μουντομπάσκετ ενώ στην προηγούμενη ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έφθασε ούτε σε αυτό. Φέτος όμως, φαίνεται πως ήρθε η ώρα της ολικής επαναφοράς. Διαθέτοντας πιθανότατα το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της η Εθνική μας ομάδα στοχεύει ψηλά στα γήπεδα της Κροατίας και της Γαλλίας. Έχοντας εντυπωσιακή πληρότητα σε όλες τις θέσεις ( με μοναδικό πρόβλημα την έλλειψη τρίτου καθαρόαιμου σέντερ που θα λυθεί με αλχημείες) και έναν προπονητή που εμπιστεύονται και εκτιμούν οι παίκτες μας, η Ελλάδα θα πρέπει να … προσπαθήσει πολύ για να μείνει εκτός μεταλλίων.

Το ρόστερ: Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Νίκος Ζήσης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Στράτος Περπέρογλου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Κουφός

Το αστέρι: Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 21χρονος NBAer των Bucks αποτελεί το πυρηνικό όπλο στα χέρια του Φώτη Κατσικάρη. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις και να εκπληρώσει όλους τους ρόλους. Με τον Γιάννη στο παρκέ η Εθνική μεταμορφώνεται κι αυτό έγινε εμφανές στα φιλικά. Ο Greek Freak όντας πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος σε σχέση με πέρυσι δείχνει να προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού αποφεύγοντας τις επιπόλαιες ενέργειες. Η συνεισφορά του στο αμυντικό κομμάτι θα είναι κομβική για την πορεία της Ελλάδας στο τουρνουά ενώ αν οι αντίπαλοι κάνουν το λάθος να του δώσουν χώρο στο ανοιχτό γήπεδο, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Γιάννης θα τους τιμωρήσει. Αν φθάσουμε μέχρι το τέλος τολμώ να πω πως θα είναι ο MVP της διοργάνωσης!

Οι Στόχοι: Ασυζητητί η επιστροφή στα μετάλλια. Το ρόστερ της Εθνικής είναι τρομαχτικά καλό για να ικανοποιηθεί με οτιδήποτε άλλο. Ο όμιλος μπορεί να εκληφθεί ως  έξτρα στάδιο προετοιμασίας ενώ το πρώτο νοκ-αουτ παιχνίδι στη Γαλλία θα είναι εύκολη υπόθεση. Στον προημιτελικό η Εθνική θα κληθεί να αποδείξει ποιες είναι οι δυνατότητες της: αν διαθέτει αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν οι ομάδες μεταλλίων. Μια πειστική νίκη στη φάση των 8 απέναντι σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο (πιθανόν Σερβία ή Ισπανία) θα αποτελέσει το έναυσμα για να φθάσουμε στην κορυφή. Γιατί κακά τα ψέματα αυτο που τριβελίζει στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των Ελλήνων είναι δύο λέξεις: Χρυσό μετάλλιο.

Προϊστορία: 2 χρυσά (1987,2005), 1 αργυρό (1989) και 2 χάλκινα (1949,2009)

Πρόγραμμα: ΠΓΔΜ 5/9, Κροατία 6/9, Γεωργία 8/9, Σλοβενία 9/9, Ολλανδία 10/9

 

Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Τέταρτη συνεχόμενη παρουσία σε Eurobasket για την ομάδα της ΠΓΔΜ, που θα έχει για πάντα να θυμάται την απίστευτη πορεία του 2011, όταν τερμάτισε 4η στα γήπεδα της Λιθουανίας. Οι στυλοβάτες εκείνης της επιτυχίας όμως δεν θα είναι παρόντες στο φετινό Eurobasket. Ο πρωην ερυθρόλευκος, Πέρο Άντιτς και ο ‘Μπόγιαν Μακαλεμπόφσκι’ ( κατά κόσμον Μπο Μακάλεμπ) ανακοίνωσαν την απόσυρση τους από την εθνική και μαζί με την αποχώρηση τον Τσεκόφσκι και Γκετσέφσκι σηματοδότησαν το τέλος στην χρυσή εποχή της ΠΓΔΜ. Ο 35ρης πια Βλάντο Ιλιέφσκι είναι ο μόνος από την παλιά φουρνιά που παρέμεινε στην ομάδα και σίγουρα θα αναπολεί τους πρώην συμπαίκτες του καθώς οι νεότεροι δεν δείχνουν να μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά. Σε κάθε περίπτωση ο πρωταρχικός σκοπός της ΠΓΔΜ ως συνήθως δεν θα είναι αγωνιστικός αλλά πολιτικός: η προβολή του ονόματος «Μακεδονία» ως επίσημη ονομασία του κράτους.

Το ρόστερ:  Βλάντιμιρ Μπρτσκοφ, Στόγιαν Γκουρόφσκι, Ρίτσαρντ Χέντριξ, Βλάντο Ιλιέφσκι, Αλεξανταρ Κοστόσκι, Λιουμπομιρ Μλαντενόφσκι, Πρέντραγκ Σαμαρτζίνσκι, Μάρκο Σιμονόφσκι, Ντάρκο Σοκόλοφ, Ντάμιαν Στογιανόφσκι, Βόινταν Στογιανόφσκι, Μπόγιαν Τραικόφσκι

Το αστέρι:  Συνεχίζοντας την παράδοση η ΠΓΔΜ θα παραταχθεί και φέτος με νατουραλιζέ, τον Ρίτσαρντ Χέντριξ, που πριν απο 2-3 χρονια θεωρούνταν ως ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη αλλά πλεόν έχει πτωτική πορεία. Το τουρνουά είναι η μεγάλη του ευκαιρία να επανασυστηθεί στο ευρωπαικό κοινό.  Ο Αμερικανός της Μάλαγα θα αντικαταστήσει τον «πολύ» Μπο Μακάλεμπ και είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει την αιχμή της επίθεσης τους.

Οι Στόχοι: Εκτός από την προώθηση της εθνικιστικής τους ατζέντας η ΠΓΔΜ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας να κοντράρει τις ανώτερες ποιοτικά Σλοβενία και Γεωργία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει «ψηθεί» στις μεγάλες διοργανώσεις οπότε θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο.

Προϊστορία: Καλύτερη θέση η 4η του Eurobasket 2011 στη Λιθουανία σε 4 συνολικά συμμετοχές.

Πρόγραμμα: Ελλάδα 5/9, Ολλανδία 6/9, Κροατία 8/9, Γεωργία 9/9, Σλοβενία 10/9

Γεωργία

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Τρίτο συνεχόμενο Eurobasket για τους Γεωργιανούς, που φέτος διαθέτουν (για τα δεδομένα της χώρας) το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας τους. Με μπροστάρη τον αρχηγό και NBAer Ζάζα Πατσούλια αλλά και τους Μαρκοϊσβίλι, Σενγκέλια, Σανικίντζε, Τσιντσάντζε, Σερμαντίνι και τον νατουραλιζέ πρώην γκαρντ της Μπαρτσελόνα Τζέικομπ Πούλεν, οι Γεωργιανοί μπορούν να πετύχουν το καλύτερο πλασάρισμα τους σε Eurobasket . Η ομάδα είναι σκληροτράχηλη και δεν θα παραδοθεί σε κάνενα αντίπαλο, συνεπώς όποιος τους υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα. Η Εθνική μας ομάδα μετράει 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι τους και θα επιδιώξει να τις κάνει 5.

Το ρόστερ:  Τζέικομπ Πούλεν, Νίκα Μετρεβέλι, Ζάζα Πατσούλια, Γκιόργκι Τσιτσάντζε. Γκιόργκι Σερμαντίνι, Ντούντα Σανάντζε, Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι, Λεβάν Πατσάτσια, Βίκτορ Σανικίντζε, Μπέκα Μπουργιανάντζε, Τόρνικε Σενγκέλια, Μπεσίκ Λεζάβα

Το αστέρι: Ο Ζάζα Πατσούλια. Αρχηγός και ηγέτης της ομάδας της Γεωργίας. Εδώ και 12 χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ ως μια αξιόπιστη λύση (κυρίως αμυντικά) πίσω από τον βασικό σέντερ της εκάστοτε ομάδας του. Πέρυσι ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς ( ο Γιάννης μάλιστα τον εκθείασε ως τον πιο καλοντυμένο παίκτη της ομάδας του Μιλγουόκι) αλλά από φέτος θα φοράει την φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. Πολύ δυναμικός παίκτης που ρίχνει μπόλικο «ξύλο» στην άμυνα ενώ με την Γεωργία θα πάρει και πολύ περισσότερες επιθετικές προσπάθειες από όσο είχε συνηθίσει στο ΝΒΑ.

Οι Στόχοι: Όπως αναφέραμε η Γεωργία θεωρητικά έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας της. Συνεπώς, με όλα τα της όπλα να δηλώνουν παρών θα πρέπει να ψάξει την υπέρβαση. Ποια είναι αυτή; Η πρόκριση στην οχτάδα και η διεκδίκηση ενός εισιτηρίου του προ-ολυμπιακού τουρνουά. Δεν είμαστε υπερβολικοί ούτε υπαραισιόδοξοι. Η Γεωργία καλείται απλά να κερδίσει την ελλειπέστατη φέτος Σλοβενία και να κοντράρει ένα αντίπαλο του δικού της μεγέθους στους 16. Η οχτάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο λοιπόν.

Προϊστορία: Καλύτερη θέση η 11η στο Eurobasket 2011 στη Λιθουανία.

Πρόγραμμα: Ολλανδία 5/9, Σλοβενία 6/9, Ελλάδα 8/9, ΠΓΔΜ 9/9, Κροατία 10/9

 

Ολλανδία

Eurobasket 2015 Preview: Όμιλος Γ'

Τι, έχουν και μπάσκετ οι Οράνιε; Ναι κι όμως η Ολλανδία θα δώσει το παρών στο Eurobasket της Κροατίας έχοντας πάρει την πρόκριση μέσω των προκριματικών. Μια πρόκριση που περιγράφηκε από τα ολλανδικά ΜΜΕ ως το «Θαύμα του 2014». Πριν την έναρξη των προκριματικών η Ολλανδική ομοσπονδία μπάσκετ δήλωσε αδυναμία να αναλάβει τα έξοδα της εθνικής ομάδα συνεπώς συστάθηκε ένας οργανισμός που θα έτρεχε αποκλειστικά τα « Πορτοκαλί Λιοντάρια», όπως είναι το παρατσούκλι τους. Ο προπονητής Βαν Χελφτερεν κάλεσε συνολικά 42 παίκτες στην προετοιμασία όμως στην πρώτη προπόνηση εμφανίστηκαν μόνο 7! Επίσης, κανένας παίκτης από τους Ολλανδούς του εξωτερικού δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Παρ’ όλα αυτά, η Ολλανδία έκανε την τεράστια έκπληξη κι επιβλήθηκε του Μαυροβουνίου, αποτέλεσμα που εν τέλει την έφερε στα τελικά του Eurobasket . Οι Ολλανδοί παίκτες του εξωτερικού «ξαναζεστάθηκαν» με την εθνική τους κι έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του προπονητή. Η Ολλανδία, την οποία είχαμε την χαρα να παρακολουθήσουμε κι εμείς στο Τουρνουά «Ακρόπολις» θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις ώστε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον όμιλο.

Το ρόστερ: Γιανίκ Φράνκε, Λέον Ουίλλιαμς, Γουόρθι ντε Γιονγκ, Σαρλόν Κλουφ, Μοχάμεντ Κεραζι, Ραλφ ντε Πάγκτερ, Κέες Άκερμπουμ, Ρόλαντ Σάφτενααρ, Νίκο ντε Γιονγκ, Ρόμπιν Σμέλντερς, Χενκ Νορέλ, Άρβιν Σλάγκτερ

Το αστέρι: Οι δύο «δικοί» μας: Σαρλόν Κλουφ και Ρόλαντ Σάφτενααρ του Ρεθύμνου. Ο πρώτος είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΓΟΡ ενώ ο δεύτερος τελείωσε την σεζόν στην ομάδα της Κρήτης. Από φέτος θα είναι συμπαίκτες. Ο Κλουφ αγωνίζεται κυρίως ως shooting guard όμως η λειψανδρία των Οράνιε στον άσο τον μετέτρεψαν σε βασικό point guard της ομάδας, θέση στην οποία έχει ανταποκριθεί καλά ως τώρα. Ο Σάφτενααρ από την άλλη είναι ο βασικός σέντερ της Ολλανδίας και απέδειξε πέρυσι πως είναι από τα πιο ποιοτικά 5ρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανάλογα την φόρμα στην οποία θα βρεθούν, θα εξαρτηθεί και η πορεία της ολλανδικής ομάδας στον όμιλο.

Οι Στόχοι:  Σκοπός φυσικά δεν είναι πορεία ανάλογη με του 1983 όταν η χώρα είχε κατακτήσει την 4η θέση ( άλλες εποχές τότε) αλλά η αξιοπρεπής παρουσία. Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση μιας νίκης. Πάντως, οι Ολλανδοί έχουν μαχητική ψυχή και το απέδειξαν στο «Ακρόπολις» όπου δεν παράτησαν κανένα παιχνίδι αν και ήξεραν πως ήταν κατώτεροι ποιοτικά. Δεν τους αποκλείουμε από τώρα αλλά θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση από παίκτες άπειρους στο υψηλότερο επίπεδο.

Προϊστορία: Καλύτερη θέση η 4η στο Eurobasket 1983 στη Γαλλία σε 13 συμμετοχές. Οι Ολλανδοί επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια στη διοργάνωση στην ίδια πόλη που αγωνίστηκαν και την τελευταία φορά (1989) : το Ζάγκρεμπ.

Πρόγραμμα: Γεωργία 5/9, ΠΓΔΜ 6/9, Σλοβενία 8/9, Κροατία 9/9, Ελλάδα 10/9