Rabona Podcast #1 : NBA Offseason – Ανατολή

Podcast 1 NBA

Καλά τα κείμενα, τεχνολογικά προηγμένα τα βίντεο, όμως το podcast έχει άλλη χάρη! Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό θέλαμε να το… πάρουμε απόφαση και πλέον έγινε η αρχή. Το Rabona αποκτάει το δικό του podcast και στο πρώτο επεισόδιο του, κάνουμε ποδαρικό με μπάσκετ, NBA και την τρελή φετινή Offseason!

Το καλοκαίρι που άλλαξε για τα καλά το πρόσωπο της λίγκας ουσιαστικά τελείωσε, και λίγο πριν αφήσουμε την σκόνη να κάτσει και επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε – ανά περιφέρεια – με τις κινήσεις των τριάντα ομάδων της λίγκας σε draft και Free Agency. Η αρχή από την Ανατολή των Πρωταθλητών Raptors, του δικού μας Γιάννη και των μεγάλων νικητών Brooklyn Nets. Στα μικρόφωνα, ο Γιώργος Κουκούλης και ο Μιχάλης Ψιμίτης:

 

[mixcloud https://www.mixcloud.com/rabonagr/rabona-podcast-1-nba-offseason-part-1-eastern-conference/ width=100% height=120 hide_cover=1]

 

ΥΓ : Αν σας άρεσε η κουβέντα μας και θέλετε να γνωρίζετε το πότε ανεβαίνουν τα επόμενα podcasts την στιγμή που ανεβαίνουν, μην διστάσετε να κάνετε ένα follow στον λογαριασμό μας στο mixcloud!