Περί Rabona

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά: καλώς ήρθατε στο Rabona.

Τι είναι το Rabona είναι η ερώτηση; Το Rabona είναι ένα αθλητικό σάιτ που δεν θέλει να ναι μόνο αυτό. Σκοπός αυτής εδώ της γωνίας είναι το να έχει άποψη. Για τα πάντα. Πρώτα και κύρια με το θέμα που υπαινίσσεται ο τίτλος του, το ποδόσφαιρο. Τον βασιλιά των σπορ, την στρογγυλή θεά. Σε οποιαδήποτε μορφή θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς: από άρθρα άποψης σε αφιερώματα και ανασκοπήσεις, για την Ελλάδα αλλά και για τα διεθνή πρωταθλήματα.

Το ίδιο ισχύει και για την “σπυριάρα”,για το μπάσκετ. Ευρωλίγκα, Α1, Εθνική Ελλάδος και φυσικά ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ (αγαπημένη ασχολία των συντακτών), θα έχουν συχνά πυκνά την τιμητική τους.

Από κει και πέρα, οι ενότητες που επεκτεινόμαστε, ζωή να χουν και ζωή να χουμε, είναι πολλές. Από τα άλλα σπορ (NFL, μηχανοκίνητο αθλητισμό κλπ) στα θεάματα, ή αλλιώς pop culture (μουσική, σειρές, κινηματογράφος). Το Rabona τελικά δεν είναι ένα αθλητικό σάιτ. Τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα τόλμημα που καθ’όλη τη διάρκειά του εξελίσσεται και θα εξελίσσεται, με αργούς ή πιο γρήγορους ρυθμούς. Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε την διαδρομή.

 

Γιώργος Κουκούλης – Μιχάλης Ψιμίτης